Лунін відреагував на травму Куртуа: що написав українець своєму головному конкуренту в Реалі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
219
1 голос
Лунін відреагував на травму Куртуа: що написав українець своєму головному конкуренту в Реалі
Тібо Куртуа та Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Бельгійський голкіпер мадридського Реалу Тібо Куртуа відреагував на свою травму у соціальних мережах. Українець Андрій Лунін залишив свій коментар.

Тібо Куртуа в серпні 2023-го порвав передню хрестоподібну зв'язку лівого коліна та пошкодив обидва меніски, через що досі не виходив на поле у нинішньому сезоні.

Коли, здавалося, що воротар майже відновився та готовий повернутися на поле, то сталося нещастя – конкурент Андрія Луніна отримав нову травму. У воротаря діагностовано розрив внутрішнього меніска правого коліна.

Бельгієць написав пост подяки всім, хто підтримав його у цей важкий період кар’єри. Серед багатьох повідомлень був і коментар нашого співвітчизника.

«Мужності і сили тобі!!!», – написав Лунін.

  • Реал після 29-ти турів має в доробку 72 очки та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 23 матчах в усіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, десять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.