Арсенал хоче купити Луніна в пару до Зінченка та підготував пропозицію з сумою зарплати: відома реакція Реала

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
386
1 голос
Арсенал хоче купити Луніна в пару до Зінченка та підготував пропозицію з сумою зарплати: відома реакція Реала
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар Реала Андрій Лунін, який має на руках чинний контракт з мадридським клубом до 2025 року, може покинути столицю Іспанії заради головного міста Великої Британії Лондона, де в послугах українця зацікавлений місцевий Арсенал.

Андрій Лунін може грати поряд з Олександром Зінченком не лише під прапорами національної збірної України, а й в одному клубі.

За інформацією іспанського порталу Defensacentral, вже зараз в розпал сезону Луніним зацікавився поточний лідер англійської Прем’єр-ліги Арсенал, за який вже виступає український оборонець Олександр Зінченко

Лондонці, ніби, готові запропонувати українському воротареві зарплату у розмірі сім мільйонів євро на рік, а Реалу заплатити за трансфер 20 млн у євровалюті.

Наші іспанські колеги запевняють, що пріоритетом мадридського клубу є продовження контракту з Луніним, проте вони не тримати його силоміць, якщо він попросить про відхід.

Відреагував на цю новину і топовий італійський журналіст-інсайдер Фабріціо Романо.

«Реал вже підготував нову контрактну пропозицію для Андрія Луніна. Поточна угода закінчується в червні 2025 року, але  клуб безумовно хоче, щоб Лунін залишився.

Це (трансфер) буде залежати від рішення Луніна, але клуб і менеджер (Карло Анчелотті) довіряють йому, поки чекають на повернення Куртуа», – написав Романо у своєму Х-акаунті.

Нагадаємо, що Реал після 29-ти турів має в доробку 72 очки та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.

  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 23 матчах в усіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, десять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.