Реал визначив суму, за яку готовий продати Луніна: мадридці вже знайшли зіркову заміну українцю

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1442
1 голос
Реал визначив суму, за яку готовий продати Луніна: мадридці вже знайшли зіркову заміну українцю
Андрій Лунін. Фото: Google
Мадридський Реал готовий продати українського голкіпера Андрія Луніна та навіть визначив суму, за яку готовий розлучитися з воротарем. Також вершкові підшукали заміну нашому співвітчизнику.

Головною ціллю для Реала у питання щодо Андрія Луніна є продовження контракту, який завершиться у червня 2025 року. Мадридці планують зберегти українця, але важливу роль тут відіграє й бажання самого голкіпера. Справа в тому, що у наступному сезоні він може втратити місце в основі через повернення Тібо Куртуа.

Якщо Лунін не продовжить угоду з клубом, то керівництво вершкових готово продати українця за 15 мільйонів євро. Про це повідомив Okdiario.

Також у столиці Іспанії провели перемовини з колишнім голкіпером Манчестер Юнайтед Давідом Де Хеа та запропонували йому контракт на один рік. За інформацією ElgolDigital, іспанець погодився на пропозицію Реала.

Нагадаємо, що Де Хеа досі без клубу після відходу з Манчестер Юнайтед, з яким у іспанця завершився контракт влітку 2023 року. Вершкові вже намагалися підписати воротаря в минуле літнє трансферне вікно.

  • Лунін у поточному сезоні зіграв за мадридців у 23 матчах у всіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, десять поєдинків «на нуль», а Transfermarkt оцінює Андрія у вісім мільйонів євро.
  • Реал після 29-ти турів має в доробку 72 очки та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.