Лунін звернувся до Анчелотті після матчу Ла Ліги: які слова сказав голкіпер збірної України тренеру Реала

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
539
2 голоси
Лунін звернувся до Анчелотті після матчу Ла Ліги: які слова сказав голкіпер збірної України тренеру Реала
Андрій Лунін та Карло Анчелотті. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реалу та збірної України Андрій Лунін звернувся до головного тренера іспанського гранда Карло Анчелотті після переможного матчу із Осасуною (4:2).

У суботу, 16 березня, мадридський Реал на виїзді обіграв Осасуну з рахунком 4:2. Андрій Лунін вийшов у стартовому складі вершкових та відзначився неймовірним сейвом, чим змусив вболівальників порівнювати себе з легендарним Ікером Касільясом.

Впевнена гра нашого співвітчизника може поставити тренера Реала Карло Анчелотті у складне становище, адже скоро повернеться до складу Тібо Куртуа, який зараз відновлюється після травми.

Журналісти Realmadridexclusivo присвятили матеріал проблемі, яка може виникнути у італійського фахівця, та нагадали що наставник раніше запевняв, що Луніну нічого не загрожує, а бельгійський воротар буде повертатися до гри без поспіху, щоб не спровокувати рецидив травми.

Джерело також повідомило, що українець знає про той факт, що може втратити місце основного у складі мадридців, а тому у роздягальні команди запевнив тренера, що той може на нього розраховувати.

«Містере, я вас не підведу», – сказав Лунін.

Українець висловив бажання, щоб італійський наставник і його тренерський штаб враховували, що він знаходиться у чудовій формі і прагне зберегти статус першого воротаря цього сезону, навіть після повернення Тібо Куртуа.

  • Лунін у нинішньому сезоні зіграв 23 поєдинки, у яких українець пропустив 19 голів та десять разів залишив свої ворота недоторканими.
  • Мадридці мають 72 бали в активі та продовжують впевнено лідирувати в турнірній таблиці Ла Ліги.
  • Наступний матч Реал зіграє проти Атлетіка (Більбао) 31 березня.