Ексагент Роналду дізнався плани Реала щодо Луніна: яке рішення прийняв мадридський клуб

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
253
1 голос
Ексагент Роналду дізнався плани Реала щодо Луніна: яке рішення прийняв мадридський клуб
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реала та національної збірної України Андрій Лунін дізнався плани іспанського гранда щодо власного майбутнього. Агент воротаря Жорше Мендеш поспілкувався з президентом вершкових Флорентіно Пересом.

Андрій Лунін виграв конкуренцію з Кепою Аррісабалагою та став основним голкіпером Реала на період відновлення від травми Тібо Куртуа.

Але бельгієць повернеться до складу ще у цьому сезоні, що ставить під сумнів ігровий час для нашого співвітчизника. Українець навіть просив керівництво надати йому гарантії, що він отримає ігрову парктику у наступному сезоні. В іншому випадку голкіпер може покинути клуб.

У ситуацію втрутився агент Луніна Жорже Мендеш. Він зустрівся з президентом мадридців Флорентіно Пересом та поговорив про майбутнє українця. Про це повідомило Defensa Central.

Перес запевнив португальця, що хоче, щоб наш співвітчизник залишився у команді та продовжив контракт, який наразі чинний до 2025 року. Мендеш вважає, що Андрію краще влітку перейти в інший клуб, де він матиме більше ігрової практики.

Джерело стверджує, що остаточне рішення залишається за Андрієм, яке він прийме після завершення поточного сезону.

  • Лунін в цьому сезоні провів за Реал 22 матчі, у яких пропустив 17 голів (десть поєдинків «на нуль»).
  • Трансфермаркт оцінює його у вісім мільйонів євро.