Лунін звернувся до Переса з жорстким ультиматумом: Реал однозначно відповів українському воротарю

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4314
3 голоси
Лунін звернувся до Переса з жорстким ультиматумом: Реал однозначно відповів українському воротарю
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Воротар Реалу Андрій Лунін просить керівництво надати йому гарантії, що він отримає певний ігровий час у наступному сезоні. В іншому випадку кіпер може покинути клуб.

Голкіпер Реалу Андрій Лунін бажає, аби менеджмент клубу на чолі із президентом Флорентіно Пересом гарантували, що у випадку продовження контракту він отримуватиме більше ігрового часу у конкуренції із Тібо Куртуа.

«Луніну потрібні гарантії щодо того, що буде в наступному сезоні й майбутньому. Оскільки йому не зовсім зрозуміло, яке значення він матиме в команді з поверненням Куртуа до воріт. Тому він вимагає від правління більше ігрової практики у разі пролонгації угоди».

Далеко не факт, що керівництво зуміє щось реально пообіцяти Луніну, тому існує вірогідність, що влітку він піде.

«Правління повністю довіряє Куртуа. Навіть якщо вони дадуть обіцянку українцю, не факт, що зможуть її виконати на 100%. Таким чином, двері для Луніна будуть відкритими».

Наразі доля воротаря знаходиться у його власних руках.

«Лунін має можливість визначитися зі своїм майбутнім: він може покинути клуб заради іншого проєкту, який дасть йому більше хвилин, або, в іншому випадку, набратися терпіння, щоб пізніше вирвати місце в основі у Куртуа, якого може підкосити травма», – йдеться у статті Real Madrid Exclusivo.

  • Лунін в цьому сезоні провів за Реал 22 матчі, у яких пропустив 17 голів (десть поєдинків «на нуль»);
  • Контракт футболіста із клубом спливає 30 червня 2025 року. Трансфермаркт оцінює його у вісім мільйонів євро.