Реал визначився з майбутньою заміною Куртуа: мадридці бачать українця основним голкіпером, але не Луніна

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
599
1 голос
Реал визначився з майбутньою заміною Куртуа: мадридці бачать українця основним голкіпером, але не Луніна
Ілля Волошин. Фото: Google
Мадридський Реал планує замінити Тібо Куртуа у майбутньому не Андрієм Луніним, а іншим українським голкіпером Іллею Волошиним, який взимку поповнив склад іспанського гранда.

Основний голкіпер Реала Тібо Куртуа близький до повернення на поле після відновлення від травми. В Мадриді вважають, що час задуматися над заміною для 31-річного бельгійця.

Здавалося б, що у вершкових є у складі Андрій Лунін, який вже довів, що здатен надійно обороняти ворота своєї команди, тому саме він має стати першим номером іспанського гранда.

Але, за інформацією Marca, мадридці обрали двох інших претендентів на місце Куртуа у майбутньому.

  • Перший – це 18-річний воротар Фран Гонсалес, який уже у цьому сезоні почав залучатися до тренувань з Кепою та Луніним, а з наступного сезону буде грати за резервну команду Реала – Кастілью.
  • Другий – це 17-літній український голкіпер Ілля Волошин, який тільки нещодавно приєднався до системи мадридців. Зараз Волошин виступає за юнацьку команду вершкових Хувеніль С, але вже у наступному сезоні піде на підвищення та гратиме за Хувеніль А.

Раніше на нашому сайті виходив матеріал про юного українського воротаря, який має контракт з Реалом до 30 червня 2026 року.

Детально про те, хто такий новачок Реалу Волошин, розповів в інтерв'ю один з його перших тренерів Андрій Пісний.

  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах Лунін провів 21 матч, пропустив 17 голів та у дев’яти поєдинках залишив свої ворота у недоторканності.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста у вісім мільйонів євро. Контракт воротаря з клубом дійсний до кінця червня 2025 року.
  • У чемпіонаті Іспанії мадридський клуб йде на першому місці, маючи відрив від Жирони у шість очок.
  • Свій наступний матч Реал проведе 10 березня проти Сельти в рамках ліги. Початок гри о 19:30 за Києвом.