«Про Довбика взагалі ніхто не знав»: син легенди назвав вартість форварда Жирони у найближчий час

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
86
1 голос
«Про Довбика взагалі ніхто не знав»: син легенди назвав вартість форварда Жирони у найближчий час
Артем Довбик. Фото: Google
Син легендарного нападника Йохана Кройффа, Йорді, який свого часу посідав посаду спортивного директора Барселони, висловив захоплення грою форварда Жирони Артема Довбика.

Артем Довбик в останніх поєдинках Жирони не відзначається результативними діями, але його гра у нинішньому сезону стала відкриттям для багатьох експертів.

Не став винятком і син легендарного Йохана Кройффа, Йорді. Колишній спортивний директор Барселони вважає, що український нападник голосно заявив про себе та найближчим часом буде коштувати близько 50 мільйонів.

«Окрім Віктора Циганкова ще є й інший українець – Артем Довбик. А про нього взагалі ніхто не знав. Він буде коштувати 40-50 мільйонів, а про нього навіть ніхто не чув раніше», – сказав Кройфф для видання Fourfourtwo.

  • Довбик цього сезону зіграв 28 поєдинків у всіх турнірах, відзначившись 14 голами та сімома результативними передачами.
  • Transfermarkt оцінює українського форварда у 28 мільйонів євро. 
  • Після 27 турів чемпіонату Іспанії Жирона має в своєму активі 59 залікових пунктів. Відрив від п'ятого Атлетіка складає дев'ять балів.
  • Сьогодні, 9 березня, Жирона на своєму полі зустрінеться з Осасуною у 28-му турі Прімери.