«Залишився беззахисним»: іспанська преса оцінила гру Луніна у матчі Реала проти Валенсії Яремчука

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
126
1 голос
«Залишився беззахисним»: іспанська преса оцінила гру Луніна у матчі Реала проти Валенсії Яремчука
Андрій Лунін. Фото: Google
Вчора, 2 березня, мадридський Реал в гостях зіграв внічию проти Валенсії у матчі Ла Ліги (2:2). Український нападник Роман Яремчук забив у ворота свого співвітчизника Андрія Луніна. Іспанська преса оцінила гру голкіпера.

У суботу, 2 березня, Реал на виїзді провів нічийний поєдинок проти Валенсії у 27-му турі Ла Ліги, який закінчився із рахунком 2:2.

Андрій Лунін та Роман Яремчук вийшли у старті своїх команд, а нападник навіть всередині першого тайму відзначився голом у ворота свого партнера по національній команді України.

▶️ Відео голу Романа Яремчука дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Іспанська преса оцінила виступ голкіпера мадридської команди.

AS

«Знову з'явився тоді, коли повинен був з'явитися воротар. У перших двох голах він залишився беззахисним. Однак у другому таймі, коли мадридці намагалися зрівняти рахунок, Лунін перекрив усі прогалини у моменті з Лопесом.

А під завісу матчу він відбив дальній удар Петера Федеріко, який був отруйним. Куртуа, який не викликає сумнівів, повернеться, але Анчелотті може спати спокійно зі своїм голкіпером».

Defensa Central – 6/10

«Українець вже є основним голкіпером Реалу, поки не повернеться Куртуа. До голів господарів він не причетний. Відзначився сейвом після удару Дієго Лопеса на 59-й хвилині. Завжди був на висоті у другому таймі, коли вступав у гру».

Mundo Deportivo – необхідний

«Він не був особливо точним у двох пропущених голах, але врятував від третього, зробивши сейв, який міг стати ключовим для того, щоб Мадрид не програв на «Местальї».

  • Лунін у поточному сезоні провів 20 матчів в усіх турнірах за Реал: 16 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Контракт українця з клубом розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Яремчук за 22 матчі у складі Валенсії забив чотири м'ячі. Він виступає у Валенсії на правах оренди з Брюгге.
  • Реал очолює турнірну таблицю чемпіонату Іспанії, маючи в своєму активі 66 очок, а Валенсія посідає дев'яте місце з 37 балами.