«Лунін чіпляється за ворота Реала»: в Іспанії озвучили дилему Анчелотті після відновлення Куртуа

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
355
1 голос
«Лунін чіпляється за ворота Реала»: в Іспанії озвучили дилему Анчелотті після відновлення Куртуа
Андрій Лунін. Фото: Google
Іспанські футбольні оглядачі прогнозують, що український воротар мадридського Реала Андрій Лунін знову сяде на лаву для запасних, як тільки повністю відновиться після пошкодження Тібо Куртуа.

Одне з найавторитетніший спортивних видань Іспанії Marca в матеріалі присвяченому кадровим проблемам Реала припускає, що нині основний голкіпер королівського клубу Андрій Лунін знову змушений буде змиритися з роллю запасного.

Однак не в найближчих матчах вершкових у Ла Лізі та Лізі чемпіонів, а після того, як остаточно вилікується бельгієць Тібо Куртуа. 

Наші іспанські колеги, пишучи про воротарську ланку команди Карло Анчелотті, виокремили її яскравим заголовком:

«Лунін чіпляється за ворота Реала».

Деталізувавши свої припущення щодо майбутньго українця наступним чином:

«Лунін вже виграв битву з Кепою, але тепер перед ним стоїть ще більший виклик. Також зрозуміло, що бельгієць буде основним воротарем, коли він буде на 100%, але Анчелотті повинен буде оцінити форму бельгійця у вирішальних матчах, перш ніж він посадить українця, який насолоджується своїм найкращим моментом у клубі», – йдеться в матеріалі видання Marca.

Після перемоги над Севільєю у 26-му турі Ла Ліги (1:0) Реал закріпився на чолі турнірної таблиці чемпіонату Іспанії. Королівський клуб має в активі 65 очок і випереджає найближчого переслідувача, Жирону, на шість балів.

  • Сьогодні, 2 березня, вершкові на виїзді зіграють проти Валенсії. Гра на «Местальї» розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Кепа Аррісабалага у кампанії 2023/24 провів за Реал 18 матчів: 18 пропущених гол, сім «сухих» поєдинків.
  • У прайсі від Transfermarkt навпроти прізвища іспанського воротаря стоїть цінник в 20 млн євро.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 19-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.