Реал вирвав перемогу у домашньому поєдинку з Севільєю: відео неймовірного сейва Луніна

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1910
1 голос
Реал вирвав перемогу у домашньому поєдинку з Севільєю: відео неймовірного сейва Луніна
Андрій Лунін. Фото: Google
Відбувся поєдинок в рамках 26-го туру чемпіонату Іспанії, в якому зустрілися Севілья та Реал Мадрид, за який виступає український легіонер Андрій Лунін.

Сьогодні, 26 лютого, відбувся матч 26-го туру чемпіонату Іспанії. Реал Мадрид, за який виступає Андрій Лунін, у домашньому поєдинку переміг Севілью.

Перша половина зустрічі пройшла за домінування господарів, які навіть зуміли забити на 10-й хвилині, проте гол було скасовано через фол.

Другий тайм проходив за схожого сценарію – Реал більше атакував, а Севілья грала від оборони. На 81-й хвилині Лука Модріч забив переможний гол.

Зазначимо, що український воротар вийшов у стартовому складі, провів весь поєдинок та врятував свою команду від пропущеного м'яча.

Відео фантастичного сейву Андрія Луніна можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Чемпіонат Іспанії. 26-й тур

Реал Мадрид – Севілья – 1:0

Гол: Модріч, 81

25 лютого. 22:00. Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу»

  • Реал має у своєму активі 65 залікових балів і продовжує знаходитися на чолі турнірної таблиці Ла Ліги.
  • У наступному турі «вершкові» на виїзді гратимуть проти Валенсії, за яку виступає Роман Яремчук. Поєдинок заплановано на 2 березня. Старт гри о 22:00.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 19 матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.