Лунін і новий контракт з Реалом: джерело повідомило неочікувану новину

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
470
1 голос
Лунін і новий контракт з Реалом: джерело повідомило неочікувану новину
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар національної збірної України Андрій Лунін та представники мадридського Реала домовилися, що до кінця поточного сезону переговорів про новий контракт сторони не вестимуть.

Андрій Лунін та керівництво Реал мали розмову і домовилися, що до кінця сезону ніяких переговорів щодо пролонгації чинного контракту, який  спливає влітку 2025 року, вести не будуть.

За інформацією видання Marca, Лунін точно буде основним воротарем вершкових до моменту відновлення Тібо Куртуа, а далі сторони вже будуть оцінювати ситуацію. Можливо, саме через це переговори й вирішили відкласти до літа.

Нагадаємо, що після перемоги над Севільєю (1:0) Реал закріпився на чолі турнірної таблиці Ла Ліги. Королівський клуб має в активі 65 очок і випереджає найближчого переслідувача, Жирону, на шість балів.

  • У наступному турі вершкові на виїзді зіграють проти Валенсії, де грає співвітчизник Луніна нападник Роман Яремчук. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри на «Местальї» о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 19-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.