Не вразив клуб Луніна: Реал прийняв рішення щодо трансферу захисника Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
193
1 голос
Не вразив клуб Луніна: Реал прийняв рішення щодо трансферу захисника Шахтаря
Вінісіус Тобіас. Фото: Google
Мадридський Реал вирішив не викуповувати у донецького Шахтаря контракт орендованого захисника Вінісіуса Тобіаса. За головну команду вершкових у Ла Лізі бразилець так і не дебютував.

Роман був не надто недовгим, а компліменти від Карло Анчелотті не більше ніж гарними словами.

Мадридський Реал не викуповуватиме в донецького Шахтаря орендованого правого захисника Вінісіуса Тобіаса. Про це повідомляє низка іспанських ЗМІ, зокрема Relevo.

Про причини такого рішення вершкових джерело не повідомляє.

Нагадаємо, що Вінісіус Тобіас перейшов до Реала у квітні 2022 року, однак за майже два роки оренди так і не зміг вразити керівництво та дебютувати за головну команду королівського клубу в Ла Лізі, лише одного разу вийшовши на заміну у поєдинку 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти Арандіни (3:1).

  • Бразилець після переїзду до Мадрида виступав за другу команду клубу вершкових –  Реал Мадрид Кастілью.
  • У поточному сезоні Вінісіус Тобіас провів за Кастілью 20 поєдинків у всіх офіційних турнірах: чотири результативні передачі.
  • За підсумком 26-ти турів Реал закріпився на чолі турнірної таблиці Ла Ліги. Королівський клуб має в активі 65 очок і випереджає найближчого переслідувача, Жирону, на шість балів.
  • У наступному турі вершкові на виїзді зіграють проти Валенсії, де грає співвітчизник Луніна нападник Роман Яремчук. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри на «Местальї» о 22:00 за київським часом.