Реал відреагував на надійну гру Луніна у Ла Лізі: що написала пресслужба мадридців про українського воротаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
387
1 голос
Реал відреагував на надійну гру Луніна у Ла Лізі: що написала пресслужба мадридців про українського воротаря
Андрій Лунін. Фото: Google
У поєдинку 26-го туру іспанської Ла Ліги між Реалом та Севільєю (1:0) український воротар вершкових Андрій Лунін записав до свого активу черговий матч «на нуль», після чого його назвали не інакше як замком.

Андрій Лунін продовжує закохувати у себе не лише фанатів мадридського Реала, які вже і не сперечаються, хто ж має бути першим номером вершкових він чи іспанець Кепа Аррісабалага, а й журналістів з Піренеїв.

Черговим приводом виписати Луніну комплімент, стара його надійна гра у поєдинку 26-го туру Ла Ліги між Реалом та Севільєю (1:0).

«Замки «Лунін» – найкращі для вашого дому», – підписали допис в Х-акаунті Реала працівники пресслужби королівського клубу.

▶️ Відео класного сейву Андрія Луніна у матчі з Севільєю дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після перемоги над Севільєю Реал закріпився на чолі пелетону в чемпіонських перегонах Ла Ліги. Команда Карло Анчелотті має в активі 65 очок і випереджає найближчого переслідувача, Барселону, на вісім очок.

  • У наступному турі Лунін та компанія на виїзді зіграють проти Валенсії. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри на «Местальї» о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 19-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.