«Довбик – ніякий!»: колишній тренер збірної України виніс вердикт форварду після останніх матчів Жирони

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4822
3 голоси
«Довбик – ніякий!»: колишній тренер збірної України виніс вердикт форварду після останніх матчів Жирони
Артем Довбик. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо розніс у словесній формі гру нападника іспанської Жирони Артема Довбика, який чотири гри поспіль залишає поле без забитого голу.

Йожеф Сабо, який нині перебуває на заслуженому відпочинку, пильно стежить за грою українських легіонерів в європейських чемпіонатах.

Зокрема за іграми Жирони, кольори якої захищають гравці нашої національної збірної – вінгер Віктор Циганков та нападник Артем Довбик – гольовою засухою останнього Сабо максимально незадоволений.  

«Довбика багато нахвалюють, але я дивився останні ігри Жирони і можу сказати: Довбик – НІЯКИЙ! Я взагалі не знаю, що він робить на полі. 

Довбик зараз не повинен грати в основному складі, як на мене, ветеран Стуані набагато кращий. Очевидно, Довбика ставлять в основу, щоб вигідно продати. Раніше він багато забивав завдяки класній грі Савіо та півзахисту Жирони, а зараз вони зникли і разом з ними зник Довбик», –  сказав Сабо в інтерв'ю Sport-express.ua.

Після поразки від Атлетіка в 25-му турі (2:3) Жирона залишилася на другому місці у турнірній таблиці Ла Ліги, маючи в активі 56 очок. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший щабель, складає шість очок.

  • У наступному турі Жирона вдома прийматиме мадридський Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 26 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Віктор Циганков всього у поточному сезоні провів за Жирону 24 матчі: п'ять голів, три результативні передачі
  • Transfermarkt оцінює вінгера в 25 мільйонів євро.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 26 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 14 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.