Мічел розізлився на Циганкова, Довбика і Ко: головний тренер Жирони відзначився заявою після чергової поразки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1299
2 голоси
Мічел розізлився на Циганкова, Довбика і Ко: головний тренер Жирони відзначився заявою після чергової поразки
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Getty Images
Головний тренер Жирони Мічел, за яку виступають Віктор Циганков та Артем Довбик, прокоментував гостьову поразку від Атлетіка (2:3) у рамках 25-го туру чемпіонату Іспанії.

Головний тренер Жирони Мічел, за яку грають Віктор Циганков та Артем Довбик, висловився після третьої поразки у Ла Лізі від Атлетіка (2:3) у 25-му турі.

«Не можна очікувати, що ми весь час виграватимемо. Індивідуальні помилки робить вся команда. Я прошу їх виходити в атаку через короткі розіграші, ми зробили кілька помилок з пасами, особливо в їхньому другому голі. Але це дало нам можливість виграти на «Сан-Мамесі».

Коуч пояснив, які саме ігрові проблеми були в його команди.

«Я їду з відчуттям, що ми не знали, як створити вертикаль, коли ми домінували, і нам доведеться продовжувати працювати над цим. На «Сан-Мамесі» страждають всі. Ми мали моменти, і Атлетік, звичайно, теж. Вони забивають найбільше голів вдома в Ла Лізі, і просто оборонятися нам було недостатньо».

Мічел не вбачає великої проблеми у тому, що безвиграшна серія Жирони у Ла Лізі сягнула трьох матчів (раніше була гостьова поразка від Реалу (0:4) і домашня нічия із Реалом Сосьєдадом (0:0)).

«Було три складні гри, і, можливо, в день у Мадриді це були не ми. У двох інших ми були собою, і ми все ще перебуваємо у привілейованому становищі. Я не кажу, що ми команда Ліги чемпіонів, але ми не збираємося вибувати з боротьби», – наводить слова спеціаліста Marca.

  • Жирона посідає другу сходинку у таблиці, маючи 56 очок в активі;
  • Циганков в цьому сезоні провів 24 матчі, у яких забив п’ять голів та зробив три асисти;
  • Довбик забив 14 голів та віддав сім результативних передач у 26 поєдинках;
  • У наступному матчі Ла Ліги 26 лютого Жирона вдома зустрінеться із Райо Вальєкано.