«Тверезість і рефлекси»: огляд іспанської преси на гру Луніна у матчі Реала в Ла Лізі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
365
2 голоси
«Тверезість і рефлекси»: огляд іспанської преси на гру Луніна у матчі Реала в Ла Лізі
Андрій Лунін у моменті з пенальті. Фото: Google
У поєдинку 25-го туру Ла Ліги мадридські Райо Вальєкано та Реал в столичному дербі поділили очки (1:1). Український воротар вершкових Андрій Лунін відіграв увесь матч, але записати черговий кліншит до свого активу не зумів.

Іспанські журналісти жваво, але стримано відреагували на гру українського воротаря мадридського Реала Андрія Луніна у поєдинку 25-го туру Ла Ліги проти Райо Вальєкано (1:1).

За пропущений гол з пенальті нашого співвітчизника не критикували і в тому, що саме на нього зробив ставку наставник вершкових Карло Анчелотті, теж не побачили ніякої помилки з боку італійського фахівця.

Сайт Sport-express.ua провів ранковий моніторинг провідних іспанських ЗМІ, виокремивши написане про Андрія Луніна.

Marca – 6/10

«Добре впорався з тією невеликою роботою, яку йому довелося виконати. Єдиною його помилкою була погана передача ногою, яка дала можливість Райо вийти вперед на самому початку гри. Він пропустив пенальті і зробив хороший сейв від Альваро, щоб запобігти рахунку 2:1. У другому таймі він майже не грав».

As

«Українець – це вибір Анчелотті. У цьому вже немає жодних сумнівів. І він не перестає робити заслуги, щоб це заслужити. Райо зрівняв рахунок з пенальті, і тут мало (ні в чому) можна звинуватити воротаря. Решту роботи вирішили тверезість і рефлекси. Вдало розташувавшись, він відбив кілька ударів суперника, а перед самим свистком на перерву відбив сильний удар від Альваро Гарсії, зробивши сейв на ближній стійці».

Goal – 5/10

«Він нічого не зміг вдіяти з пенальті від, що було його єдиним викликом до дії у цей вечір».

Onefootball – 6/10

«Він практично не брав участі в матчі. Крім пенальті, команда під керівництвом Іньїго Переса лише двічі загрожувала воротам Реала, але український голкіпер повністю впорався».

▶️  Відео голу Рауля Де Томаса у ворота Реала дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після нічиєю з Райо Вальєкано Реал має у своєму активі 62 залікові бали і продовжує знаходитися на чолі турнірної таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Жирони складає шість очок, але у команди Мічела Санчеса є грав запасі.
  • У наступному турі вершкові вдома прийматимуть Севілью. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 22:00.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 18-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, вісім поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.