Циганков і Довбик не стануть чемпіонами Ла Ліги: президент Жирони відзначився гучним зізнанням

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2674
5 голосів
Циганков і Довбик не стануть чемпіонами Ла Ліги: президент Жирони відзначився гучним зізнанням
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Getty Images
Президент каталонської Жирони Делфі Гелі, за яку виступають українці Віктор Циганков та Артем Довбик, відверто висловився стосовно чемпіонських перспектив його клубу, озвучивши завдання команди на решту сезону.

Президент Жирони Делфі Гелі, за яку грають вінгер Віктор Циганков та форвард Артем Довбик, прокоментував чемпіонські амбіції команди цього сезону, а також заявив, за що реально вони готові боротися.

Функціонер визнав, що після гостьової поразки від Реалу (0:4) у 24-му турі Ла Ліги, Жироні важко буде розраховувати на титул.

«Бути чемпіонами Ла Ліги трохи нереально, ми не думали про це жодного разу. Ми знаємо про наших суперників. У Реала великі шанси стати чемпіонами, вони найкраща команда на цей момент».

При цьому Гелі вірить, що Жирона зможе потрапити у топ-4 за підсумками кампанії, попри усі складнощі.

«Майже неможливо витримати гольовий темп першого кола, але ми постараємося боротися за місця в Лізі чемпіонів», – наводить слова Гелі видання Sport з посиланням на «Tot costa» на Esport3.

  • Жирона наразі посідає другу сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 56 пунктів. Від мадридського Реалу підопічні Мічела відстають на п’ять очок;
  • Від п’ятого Атлетіка, який перебуває поза зоною Ліги чемпіонів, Жирона має відрив у десять балів;
  • Саме проти цієї команди в гостях каталонці зіграють свій наступний поєдинок в чемпіонаті. Він відбудеться 19 лютого.