Партнер Довбика та Циганкова розчарував президента Реала: Перес зробив висновки після гри з Жироною

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
993
0 голосів
Партнер Довбика та Циганкова розчарував президента Реала: Перес зробив висновки після гри з Жироною
Ян Коуту. Фото: Google
У поєдинку 24-го туру Ла Ліги під пильним поглядом свого президента Флорентіно Переса Реал розбив Жирону (4:0). Однак, спостерігав бос вершкових не лише за феєрією Беллінгема та Віні Жуніора, а й провалом бека червоно-білих Яна Коуту.

Напередодні був максимально чорний вечір не лише для Жирони, яку закатав у газон «Сантьяго Бернабеу» мадридський Реал у матчі 24-го туру Ла Ліги (4:0), а й персонально для захисника колективу Мічела Санчеса Яна Коуту.

Рожевоволосий захисник давно входив до сфери інтересів саме Реала, однак вчора він відіграв максимально погано і привіз мінімум один гол з чотирьох у свої ворота.

Зважаючи на такий провал, інтерес до Коуту міг вмить згаснути, припускають журналісти з Іспанії. За їх інформацією, президент Реала Флорентіно Перес був розчарований виступом Коуту, якого відвозив Вінісіус.

«Вінісіус провів видовищну гру і домінував над ним Коуту у всіх аспектах гри. Захисник команди гостей був переграний у всіх аспектах гри. Вінісіус робив з ним, що хотів, і правда в тому, що він не виправдав очікувань.

Це враження поділяє і Флорентіно Перес. Але, очевидно, що за ним продовжать спостерігати, враховуючи, що він є одним з відкриттів сезону», – йдеться в матеріалі defensacentral.

▶️Відео всіх голів у поєдинку Реал – Жирона дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Ян Коуту зіграв за Жирону в сезоні 2023/24 років 28 поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного захисника у 12 мільйонів євро.
  • Після розгрому Жирони Реал має у своєму активі 61 очко і впевнено очолює турнірну таблицю Ла Ліги.
  • Жирона залишилась на другій сходинці. Відставання команди Мічела Санчесе від королівського клубу вже складає п'ять пунктів.
  • У наступному турі вершкові на виїзді зійдутся в мадридському дербі проти Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 18 лютого. Початок гри о 15:00.
  • Жирона в турі номер 25 поїде в гості до Більбао, де спробує відібрати очки у місцевого Атлетіко. Центральний поєдинок наступного туру Ла Ліги відбудеться 19 лютого і розпочнеться о 22:00 за київським часом.