Іспанська преса поставила крапку у грі Луніна, Циганкова і Довбика: журналісти похвалили лише одного українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6727
0 голосів
Іспанська преса поставила крапку у грі Луніна, Циганкова і Довбика: журналісти похвалили лише одного українця
Лунін, Циганков і Довбик, колаж: Sport-express.ua
В Іспанії відреагували на матч Реал – Жирона (4:0) у рамках 24-го туру чемпіонату Іспанії. Андрій Лунін, Віктор Циганков та Артем Довбик отримали свої оцінки.

Іспанські журналісти оцінили виступ українського голкіпера Реалу Андрія Луніна, а також його земляків з Жирони – вінгера Віктора Циганкова та форварда Артема Довбика в очному протистоянні команд (4:0) у 24-му турі Ла Ліги.

Лунін

Defensa Central – 8/10

«Лунін знову виступив на дуже гарному рівні, виправдавши довіру Карло Анчелотті. Він чудово впорався із нечисленною небезпекою, яку створила Жирона».

Marca 6/10

«Український воротар, який, схоже, став стартовим гравцем Реалу, отримав ще одну нагоду. У першому таймі йому не довелося втручатися в гру перші 15 хвилин. За стартові 45 хвилин – жодного удару по його воротах. На цей раз краще діяв на виходах

Врятував від небезпечного удару Жирони на першій хвилині другого тайму після хорошого індивідуального проходу Мігеля Гутьєрреса».

Циганков і Довбик

Mundo Deportivo

«Циганков був більше зосередженим на оборонних завданнях, ніж пошуку розвитку атак. Довбик робив, що міг, однак був оточений захисниками, які не залишали йому й пів метра, щоб завдати якоїсь шкоди».

Sport. Циганков – 4/10, Довбик – 5/10

«Циганков практично не вплинув на гру, а його дії на фланзі були абсолютно нешкідливим. Довбик був ізольованим і без доставлення йому м’яча не зміг жодного разу перевірити центр оборони. Нападник дуже символічно вплинув на перебіг матчу».

  • Зазначмо, що Реал після перемоги закріпився на першому місці та відірвався від другої Жирони на п’ять очок;
  • Мадридці свій наступний матч проведуть 13 лютого в гостях проти РБ Лейпциг у першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів;
  • Жирона 19 лютого в гостях зіграє з Атлетіком у 25-му турі Ла Ліги.