Беллінгем відірвався від Довбика: таблиця бомбардирів Ла Ліги після матчу Реал – Жирона

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
341
1 голос
Беллінгем відірвався від Довбика: таблиця бомбардирів Ла Ліги після матчу Реал – Жирона
Джуд Беллінгем. Фото: Google
У центральному поєдинку 24-го туру іспанської Ла Ліги мадридський Реал розтрощив Жирону (4:0). Головним героєм вершкових став англійський нападник Джуд Беллінгем, який відзначився дублем.

​​У 24-му турі Ла Ліги Жирона програла Реалу матч, який може коштувати команді Мічела Санчеса чемпіонства (0:4), а головний страйкер колективу з Каталонії Артем Довбик дозволив піти в персональний відрив головній зірці вершкових Джуду Беллінгему у бомбардирських перегонах.

На відміну від українця, англієць в очному протистоянні вистрілив дублем та довів кількість голів у Ла Лізі в цьому сезоні вже до 16-ти, в той час як цифри нашого співвітчизника застигли на позначці 14.

Топ-5 найкращих бомбардирів Ла Ліги станом на 10 лютого:

  1. Джуд Беллінгем (Реал, Мадрид) – 16,
  2. Артем Довбик (Жирона) – 14,
  3. Борха Майораль (Хетафе) – 14,
  4. Альваро Мората (Атлетіко, Мадрид) – 13,
  5. Антуан Грізманн (Атлетіко, Мадрид) – 11.

▶️Відео голів матчу Реал – Жирона дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після перемоги над Жироною Реал має у своєму активі 61 очко і впевнено очолює турнірну таблицю іспанської Ла Ліги.
  • Жирона залишилась на другій сходинці, але тепер відставання команди Мічела Санчесе від королівського клубу вже складає п'ять пунктів.
  • У наступному турі вершкові на виїзді зійдутся в мадридському дербі проти Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 18 лютого. Початок гри о 15:00.
  • Жирона в турі номер 25 поїде в гості до Більбао, де спробує відібрати очки у сімцевого Атлетіко. Центральний поєдинок наступного туру Ла Ліги відбудеться 19 лютого і розпочнеться о 22:00 за київським часом.