Довбику і Циганкову приготуватися: у Реалі повідомили про важливу проблему напередодні матчу Ла Ліги з Жироною

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1127
0 голосів
Довбику і Циганкову приготуватися: у Реалі повідомили про важливу проблему напередодні матчу Ла Ліги з Жироною
Антоніо Рюдігер та Карло Анчелотті. Фото: Google
Сьогодні, 10 лютого, Реал Андрія Луніна зустрінеться з каталонською Жироною Віктора Циганкова та Артема Довбика. У складі мадридців немає жодного номінального центрального оборонця.

У суботу, 10 лютого, в Мадриді місцевий Реал прийме Жирону у центральному поєдинку 24-го туру чемпіонату Іспанії.

У столичного гранду є проблеми – пресслужба клубу повідомила, що Антоніо Рюдігер не зможе зіграти у цій грі.

«Після обстежень, проведених сьогодні медичною службою Реала, у Антоніо Рюдігера було діагностовано пошкодження м'язів лівого стегна. Його відновлення ще не завершено», – говориться на офіційному сайті столичної команди.

Карло Анчелотті доведеться серйозно подумати над проблемою, кого поставити у центр оборони, адже на поєдинок проти Жирони у мадридців немає у складі жодного номінального центрального захисника.

У минулому матчі з Атлетіко, який Рюдігер також пропускав через травму, у центрі захисту зіграли номінальні флангові захисники Дані Карвахаль і Начо Фернандес. Проте Начо пропустить цей поєдинок із Жироною.

  • До очного протистояння Реал та Жирона підходять, посідаючи перше та друге місця у турнірній таблиці Прімери, маючи в активі по 58 та 56 очок відповідно.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону в нинішньому сезоні у Ла Лізі 21 поєдинок, забив 14 голів та віддав п’ять результативних передач.
  • Віктор Циганков у поточному сезоні провів за Жирону 22 матчі в усіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Андрій Лунін в цьогорічній кампанії відіграв за мадридців у 15-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 13 пропущених голів, шість поєдинків «на нуль».