«Ми пройшли такий великий шлях за перші 20 матчів»: Довбик розповів, яку ціль ставить Мічел у Жироні

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
245
0 голосів
«Ми пройшли такий великий шлях за перші 20 матчів»: Довбик розповів, яку ціль ставить Мічел у Жироні
Артем Довбик, фото: Жирона
Нападник Жирони Артем Довбик висловився про головного тренера Жирони Мічела. Тренер говорить гравцям на установках перед матчами, що вони повинні боротися за перше місце у Ла Лізі.

Довбик розповів, що Мічел говорить гравцям Жирони, що вони повинні боротися за перше місце у Ла Лізі. На інтерв'ю Мічел називає менше амбітні цілі для команди.

«Мічел дуже класно розбирає суперника, я був цим вражений, тому коли ми виходимо на поле – відчуваємо командну хімію. Тренер не любить коли гравці не допрацьовують або сачкують, якщо ти не виконав норму на тренуванні – треба допрацьовувати.

Мічел постійно говорить на установках перед матчами, що ми тут, аби боротися за перше місце, адже ми пройшли такий великий шлях за перші 20 матчів, тому він говорить, що в нас менталітет повинен бути один – боротися в кожному матчі за найвищі місця», – сказав Довбик в коментарі для ютуб-каналу Трендец.

  • Раніше дружина нападника Жирони Артема Довбика Юлія висловилася щодо трансферних чуток ЗМІ навколо її чоловіка.
  • Жирона придбала Довбика в Дніпра-1 у серпні минулого року за 7,75 мільйона євро. З того часу він забив 14 голів та оформив сім асистів у 24 матчах. Його контракт з клубом розрахований до 30 червня 2028 року. 
  • Жирона посідає другу сходинку в таблиці Ла Ліги, маючи в активі 56 очок. З лідером першості Реалом, який випереджає команду Довбика на два очки, вона зіграє 10 лютого.