Рекордсмен УПЛ офіційно підписав контракт з грандом Серії А: його визнали найкращим гравцем року

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
377
0 голосів
Рекордсмен УПЛ офіційно підписав контракт з грандом Серії А: його визнали найкращим гравцем року
Генріх Мхітарян. Фото:
Хавбек італійського Інтера, капітан національної збірної Вірменії Генріх Мхітарян, й надалі гратиме у складі міланського гранду. Угоду між клубом та гравецм пролонговано до 2026 року.

Міланський Інтер офіційно повідомив про продовження контракту з вірменським півзахисником Генріхом Мхітаряном ще на два роки (сезони).

Попередній контракт діяв до кінця нинішнього сезону, новий розрахований до 2026 року. Про це проінформувала пресслужба нероадзуррі на офіційній сторінці клубу в Х-акаунті.

До речі, саме сьогодні Мхітарян отримав ще один приємний бонус: Федерація футболу Вірменії підбила підсумки голосування за найкращого футболіста Вірменії 2023 року і нагороду отримав саме інтеріста Мхітарян.

Колишній гравець Шахтаря водинадцяте та вперше з 2020 року отримав цей приз.

Нагадаємо, що саме Мхітарян встановив бомбардирський рекорд УПЛ, який тримається й досі. Виступаючи за донецький Шахтар Генріх забив 25 голів у сезоні 2012/13 років. 

  • У поточному сезоні Генріх Мхітарян зіграв за Інтернаціонале в 23-х поєдинках у всіх турнірах: три голи, п'ять результативних передач.
  • В Україні Генріх виступав за два донецьких клуба: Металург (2009-2010) та Шахтар (2010-2013).
  • У складі Металурга вірменин провів 44 поєдинки: 16 голів, 11 результативних передач. У складі Шахтаря хавбек зіграв 106 матчів: 44 м'ячі, 23 асисти.
  • Transfermarkt оцінює Мхітаряна у шість мільйонів євро рівно.