Колишня зірка УПЛ домовилась про контракт з Інтером: відомо, на який термін буде розрахована угода

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
213
0 голосів
Колишня зірка УПЛ домовилась про контракт з Інтером: відомо, на який термін буде розрахована угода
Генріх Мхітарян. Фото: Google
Півзахисник італійського Інтера, багаторічний капітан національної збірної Вірменії Генріх Мхітарян й надалі гратиме у складі міланського гранда. Щонайменше до червня 2025 року.

Те, про що давно пліткували, стало дійсністю на 99,9 відсотків. Йдеться про укладення нової трудової угоди між міланським Інтером та вірменським півзахисником Генріхом Мхітаряном.

«Генріх Мхітарян найближчим часом підпише нову угоду з Інтером. Усна домовленість була досягнута кілька тижнів тому - тепер все готово до підписання.

Мхітарян підпише контракт до червня 2025 року. Жодних сумнівів ні з боку гравця, ні з боку клубу», – повідомив італійський журналіст-інсайдер Фабріціо Романо.

  • У поточному сезоні Генріх Мхітарян зіграв за Інтернаціонале в 23-х поєдинках у всіх турнірах: три голи, п'ять результативних передач.
  • В Україні Генріх виступав за два донецьких клуба: Металург (2009-2010) та Шахтар (2010-2013).
  • Саме виступаючи за Шахтар Мхітарян забив 25 голів у сезоні 2012/13 років, встановивши бомбардирський рекорд УПЛ, який тримається й досі.
  • У складі Металурга вірменин провів 44 поєдинки: 16 голів, 11 результативних передач. У складі Шахтаря хавбек зіграв 106 матчів: 44 м'ячі, 23 асисти.
  • Transfermarkt оцінює Мхітаряна у шість мільйонів євро рівно.