Де Россі відреагував на черговий матч Довбика без голів: українець почув про себе абсолютно все після Ювентуса

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
766
2 голоси
Де Россі відреагував на черговий матч Довбика без голів: українець почув про себе абсолютно все після Ювентуса
Артем Довбик і Даніеле Де Россі. Фото: Getty Images
Головний тренер Роми Даніеле Де Россі висловився про виступ свого українського форварда Артема Довбика у гостьовому матчі проти Ювентуса (0:0) у рамках третього туру Серії А.

Керманич Роми Даніеле Де Россі прокоментував виступ Артема Довбика у поєдинку з Ювентусом (0:0) у третьому турі чемпіонату Італії.

Попри те, що нападник знову пішов з поля без гола, тренер залишився задоволений його роботою.

«Я оцінюю його позитивно, тому що він багато працював. Він багато допомагав, перед нами була сильна команда з розумним тренером. Щоб краще обслуговувати його, нам потрібно краще діяти у завершенні. Сьогодні ми не змогли багато йому подати, але він сильний, він унікальний нападник».

Де Россі впевнений, що «немає про що хвилюватися, він повернеться і буде забивати голи, як він це робив завжди». Тренер пояснив, чого поки не вистачає, аби доводити м’яч до Довбика.

«Довбик грав на команду. Іноді ми були трохи повільними, іноді на останніх 30 метрах втрачали м'яч. Я одразу зрозумів, як усе буде цього року, Довбик забиватиме багато голів. Це була збалансована гра, не те що Влахович мав 45 ударів по воротах!», – наводить слова Де Россі видання TUTTOmercatoWEB.

  • Рома після трьох турів посідає 16-те місце у таблиці Серії А, маючи два очки. Довбик у цих поєдинках результативними діями не відзначався;
  • В наступному турі після міжнародної паузи Рома в гостях протистоятиме Дженоа нашого Руслана Маліновського.