Ребров дізнався вердикт стосовно Малиновського: головний тренер Дженоа розкрив, в якому стані перебуває Руслан

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2952
2 голоси
Ребров дізнався вердикт стосовно Малиновського: головний тренер Дженоа розкрив, в якому стані перебуває Руслан
Руслан Малиновський. Фото: ФК Дженоа
Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно розповів про стан свого українського півзахисника Руслана Малиновського напередодні гостьового матчу із Ювентусом у 29-му турі Серії А.

Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно повідомив, яким є стан здоров’я хавбека Руслана Малиновського перед грою проти Ювентуса у рамках 29-го туру чемпіонату Італії.

Раніше українець не виходив в основному складі «грифонів» у чотирьох матчах поспіль (в одному з них взагалі залишився в запасі).

«Малиновський почувається краще, ніж останні 15 днів, коли перехворів на вірус грипу. Також він явно покращується фізично. Мені доведеться оцінювати його стан перед матчем або по його ходу».

Також спеціаліст прокоментував виклик гравців Дженоа до лав національних збірних. Малиновський також поїде до команди України.

«Це багато значить, бо говорить про цінність гравців і те, що було зроблено. Це приємно, адже є аспект окремого гравця, який заради цієї футболки намагався вдосконалюватися. Радий, що покращив деяких гравців, щоб вони могли носити футболки збірних», – наводить слова Джилардіно TUTTOmercatoWEB.

  • Матч Ювентус – Дженоа запланований на неділю, 17 березня. Гра стартує о 13:30 за Києвом;
  • «Грифони» посідають 12-ту сходинку у таблиці, маючи в активі 33 очки;
  • Малиновський у цьому сезоні провів 26 матчів, у яких забив три голи та оформив два асисти;
  • Вже 21 березня збірна України під керівництвом Сергія Реброва у півфіналі стикових матчів відбору до Євро-2024 в гостях зіграє проти Боснії і Герцеговини;
  • У випадку перемоги синьо-жовті у фіналі зіграють домашню зустріч із тріумфатором пари Ізраїль – Ісландія.