В Україні росте топфутболіст: Баварія підписала контракт з півзахисником синьо-жовтої збірної

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1499
4 голоси
В Україні росте топфутболіст: Баварія підписала контракт з півзахисником синьо-жовтої збірної
Богдан Оличенко. Фото: Instagram
17-річний український центральний півзахисник мюнхенської Баварії Богдан Оличенко офіційно на три роки продовжив контракт з німецьким грандом.

Хавбек збірної України U-17 Богдан Оличенко продовжив контракт з мюнхенською Баварією. Нова угода Оличенка з німецьким грандом продовжена терміном на три роки.

«Вітаємо хавбека Оличенка з підписанням нового контракту з мюнхенською Баварією! Протягом останнього сезону Богдан виріс в одного з лідерів молодіжної команди, дебютувавши за Баварію U-19. Тож попереду – Юнацька ліга УЄФА та багато нових викликів!», – йдеться у дописі ProStar Agency в Instagram.

  • Зазначимо, що на дитячо-юнацькому рівні в Україні Оличенко виступав за донецький Шахтар (30 матчів, три голи).
  • Після початку повномасштабного вторгнення влітку 2022 року талант перебрався до Німеччини, де почав грати за юнацьку команду Баварії. В минулому сезоні на його рахунку 16 матчів за U-17 і U-19, у яких він віддав одну результативну передачу;
  • За збірну України U-17 півзахисник провів п'ять матчів (без результативних дій). Також він брав участь у юнацькому чемпіонаті Європи-2024, зігравши у двох поєдинках групового етапу.