«Де був цей хлопчик? Прохідний двір»: Сабо озвучив всю правду про двох гравців Динамо після фіаско від Лаціо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3062
3 голоси
«Де був цей хлопчик? Прохідний двір»: Сабо озвучив всю правду про двох гравців Динамо після фіаско від Лаціо
Тарас Михавко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер Динамо та національної збірної України Йожеф Сабо розкритикував оборону біло-синіх після домашньої поразки від Лаціо (0:3) в першому турі загального етапу Ліги Європи.

Легенда Динамо Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua розніс центр захисту команди Олександра Шовковського після розгрому із Лаціо (0:3) на старті нового сезону Ліги Європи.

«Цій пацанві треба знову йди до школи, а не у Лізі Європи грати! Три м’ячі Лаціо нам забило через дірку в центрі захисту, де грав цей хлопчик (Михавко, – прим. SE). Де він був?».

Дісталося від Сабо й фланговому оборонцю Олександру Тимчику.

«Справа в нас грає Тимчик, вже не пацан (27 років, – прим. SE), а на його фланзі прохідний двір. Від гравця команди-суперника він грає на відстані в п’ять метрів. Та це п****ц! Ти ж повинен грати щільно один в один, не дати йому продихнути!».

Експерт не вірить, що Динамо в цій Лізі Європи зможе досягти успіхів.

«Я дуже перепрошую за різкі слова, але я так кажу, бо сильно переживаю за Динамо, за Шовковського. З цими гравцями потрібно дуже багато займатися. В нашому чемпіонаті вони щось можуть показати, бо й інші команди ніякі, а в Європі нам нічого не світить. На жаль», – сказав Сабо.

В наступному турі Ліги Європи 3 жовтня Динамо в гостях зіграє проти Гоффенгайму.