«Найбільш небезпечні команди для Динамо»: Ребров відреагував на жеребкування Ліги Європи і сказав все, що знає

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
396
3 голоси
«Найбільш небезпечні команди для Динамо»: Ребров відреагував на жеребкування Ліги Європи і сказав все, що знає
Сергій Ребров, фото: УЄФА
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров оцінив результати жеребкування для Динамо на загальному етапі Ліги Європи сезону 2024/25.

Керманич збірної України і екстренер Динамо Сергій Ребров в інтерв’ю сайту «Український футбол» прокоментував результати жеребкування для киян на загальному етапі Ліги Європи-2024/25.

«Могло бути й краще, але могло бути й гірше (сміється, – прим. «УФ»). Знаєте, зважаючи на те, що змінили формат розіграшу Ліги Європи та єврокубків в цілому, то точно буде цікаво спостерігати за кожною грою Динамо у цьому турнірі. Мені подобається, що зараз більше суперників, вісім, а не три, як було раніше».

Коуч визначив найважчих суперників киян.

«Якщо ж говорити про найбільш небезпечних, незручних команд для Динамо, то, найпевніше – це Рома та Лаціо. Але й Реал Сосьєдад міцна команда. Так, команда з Сан-Себастьяна не фінішувала в трійці призерів Ла Ліги, але виглядала протягом минулого сезону дуже гідно».

Ребров погодився, що його колишня команда Ференцварош (2018-2021) також є дуже непростою.

«Звісно. Дуже непроста команда. Саме вчора дивився, як вони здолали боснійську Борац Баню-Луку (1:1 в д.ч., 3:2 за підсумками серії пенальті, – прим. SE). Так, важко вони подолали фінальну кваліфікацію, але там чимало якісних футболістів зараз зібралося».

Все ж тренер закликав не робити завчасних висновків про шанси колективів.

«А взагалі ж, явних фаворитів у групі Динамо я не бачу. Так, на папері, це Рома і Лаціо, але прийде час і побачимо, що вони покажуть на полі».

Ребров наостанок відповів, чи надасть він консультацію Олександру Шовковському стосовно Ференцвароша, якщо буде така необхідність.

«З того часу, як я залишив Ференцварош, від того складу, що тренував я, залишилося два чи три гравці. І кілька тренерів змінилося. Це вже зовсім інша команда, але якщо Олександр попросить, запитає щось про цей клуб, залюбки поділюся інформацією», – сказав спеціаліст.

  • Динамо зіграє в ЛЄ проти Лаціо (Д), Роми (Г), Ференцварошу (Д), Реалу Сосьєдаду (Г), Вікторії Пльзень (Д), Галатасараю (Г), РФШ (Д) та Гоффенгайму (Г);
  • Проти кожної з команд Динамо зіграє по одному матчу. Очки будуть зараховуватися до загальної таблиці 36 учасників турніру. Команди, які посядуть місця з першого по восьме пройдуть в 1/8 фіналу. Місця з дев’ятого по 24 гратимуть стикові поєдинки плей-оф.