«Він мені нагадує Роберто Карлоса»: відомий український тренер знайшов в УПЛ гравця, схожого на легенду Реалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
424
3 голоси
«Він мені нагадує Роберто Карлоса»: відомий український тренер знайшов в УПЛ гравця, схожого на легенду Реалу
Іван Дібанго. Фото: УПЛ
Колишній головний тренер Колоса Руслан Костишин назвав найкращого гравця Кривбасу у гостьовому матчі-відповіді проти Вікторії (Пльзень) в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи, який завершився перемогою господарів із рахунком 1:0.

Кривбас після домашньої поразки від Вікторії Пльзень (1:2) у першій грі поступився й у матчі-відповіді із рахунком 0:1 та покинув Лігу Європи на стадії третього кваліфікаційного раунду.

Однак навіть після фіаско ексголовний тренер Колоса Руслан Костишин в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» зумів виокремити одного з футболістів нашої команди зі знаком плюс.

«Зліва мені імпонує Дібанго. Камерунець якісний на атаку, але в обороні іноді припускається тактичних помилок. Так завжди буває, коли захисник гарно грає на атаку. Цим він мені нагадує Роберто Карлоса»,  – сказав Костишин.

  • Нагадаємо, що головним клубом в кар’єрі колишнього бразильського оборонця Карлоса став Реал. Там він із 1996 по 2007 рр. провів 527 матчів (70 голів, 116 асистів) та виграв 13 трофеїв;
  • Кривбас після поразки від Вікторії опустився до раунду плей-оф відбору Ліги конференцій, де зустрінеться із Бетісом. Ігри пройдуть 22 та 29 серпня. Першу зустріч підопічні Юрія Вернидуба номінально проведуть вдома.