Тренер Бенфіки пояснив, чому не залишився з командою після поразки Марселю: Шмідт не знайшов слів для Трубіна

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
74
1 голос
Тренер Бенфіки пояснив, чому не залишився з командою після поразки Марселю: Шмідт не знайшов слів для Трубіна
Рогер Шмідт. Фото: Google
Головний тренер португальської Бенфіки Рогер Шмідт підбив підсумки поєдинку-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи проти Марселя (0:1) у якому його команда програла французам в серії післяматчевих пенальті (2:4) та припинила боротьбу за трофей.

Рогер Шмідт після завершення поєдинку-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи Марсель – Бенфіка (1:0, 4:2 по пен.) був не багатослівним і не став особливо винити своїх гравців за втрачену можливість пробитися до півфіналу другого за престижем євротурніру.

Фахівця на післяматчевій пресконференції прямо запитали, чому він покинув поле і не залишився з командою після фінального свистка, на що він відповів наступне:

«Я був розчарований і знав, що гравці теж. У такі моменти ти не можеш багато сказати команді, і немає нічого, що могло б зменшити біль. Потрібно кілька днів, щоб впоратися з поразкою. Як ми побачили сьогодні, можна було вийти до півфіналу», – приводить слова Шмідта A Bola.

З результатами всіх поєдинків 1/4 фіналу Ліги Європи та парами 1/2 можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.

  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 44-х поєдинках: 43 пропущених голи, 16 ігор «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного воротаря у 25 мільйона євро.