Форвард Угорщини втратив свідомість під час матчу Євро-2024, його доставили в лікарню: відомий стан футболіста

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
557
1 голос
Форвард Угорщини втратив свідомість під час матчу Євро-2024, його доставили в лікарню: відомий стан футболіста
Момент зіткнення Барнабаша Варги. Фото: Google
Головний тренер збірної Угорщини Марко Россі прокоментував стан нападника своєї команди Барнабаша Варги, який у вчорашньому матчі проти Шотландії зазнав жахливої травми.

Вчора, 23 червня, збірна Угорщини вирвала перемогу над шотландцями (1:0) в матчі третього туру групового етапу Євро-2024.

На 74-й хвилині угорський форвард Барнабаш Варга у зіткненні з шотландським воротарем Ангусом Ганном отримав серйозну травму голови. Нападника без свідомості доставили до лікарні.

▶️Відео жахливого зіткнення можна подивитися за ПОСИЛАННЯМ

Марко Россі розповів, що футболіста чекає операція, але його життю нічого не загрожує.

«Життю Варґи нічого не загрожує. На нього чекає операція після перелому на обличчі.

Він не зможе брати участь в частині Євро-2024, що залишилася», – наводить слова фахівця у своєму твіттері Фабріціо Романо.

Федерація футболу Угорщини також виступила з заявою щодо стану здоров’я гравця, запевнивши, що уважно стежить за станом здоров’я нападника.

«Стан Барнабаша Варги стабільний! Він наразі перебуває в одній з лікарень Штутгарта! Ми негайно повідомимо вас, якщо з'являться будь-які новини про його стан», – йдеться у повідомленні пресслужби федерації.

  • Збірна Угорщини посіла на груповому етапі третє місце.
  • Чи вийдуть підопічні Россі до плей-оф вирішиться пізніше, адже у наступній стадіє Євро зіграють лише чотири найкращі з шести команд, що посядуть треті місця у своїх квартетах.