«Україна, яка б’ється‎»: Зеленський відреагував на першу перемогу команди Реброва на Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
118
1 голос
«Україна, яка б’ється‎»: Зеленський відреагував на першу перемогу команди Реброва на Євро-2024
Володимир Зеленський та Сергій Ребров. Фото: Google
Президент України Володимир Зеленський прокоментував вольову перемогу збірної України над Словаччиною з рахунком 2:1 у другому турі Євро-2024.

У п’ятницю, 21 червня, у рамках другого туру групового етапу чемпіонату Європи у Німеччині національна команда України зустрілася зі збірною Словаччини та зуміла здобути свою першу перемогу на Євро-2024 (2:1).

Володимир Зеленський відреагував на тріумф команди Сергія Реброва, пояснивши, що саме синьо-жовті сьогодні зробили для перемоги

«Вірити одне в одного! Підтримувати одне одного! Битися одне за одного! Це те, що має єднати кожного з нас. І зараз кожен із нас на своєму місці має боротися: за свободу, життя і за правильне сприйняття України у світі.

Україна, яка бʼється. Україна, яка тримає удар і долає перешкоди. Україна, яка здатна перемагати! Саме це сьогодні робить національна збірна України з футболу. Так тримати, хлопці! Попереду надважлива битва, тож разом і до кінця! Слава Україні!», – написав президент України у телеграмі.

Відзначимо, що перед грою зі словаками наш президент через відеозв’язок поспілкувався з нашими гравцями та підтримав їх перед поєдинком.

▶️ Відео звернення Зеленського до гравців збірної України дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після цього успіху збірна України займає друге місце в турнірній таблиці групи Е, набравши три очки. Словаки – треті (три бали). У Румунів після одного матчу в активі три залікових пункти, а бельгійці поки очок не набирали.

Календар групи Е на Євро-2024 та де дивитися матчі квартету в Україні

2-й тур

  • 22 червня, 22:00. Бельгія - Румунія. Трансляція: MEGOGO

3-й тур

  • 26 червня, 19:00. Бельгія - Україна. Трансляція: MEGOGO / Суспільне
  • 26 червня, 19:00. Словаччина - Румунія. Трансляція: MEGOGO