Реброву до уваги: названо найслабкіше місце збірної України на Євро-2024 – румуни можуть скористатися

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
794
2 голоси
Реброву до уваги: названо найслабкіше місце збірної України на Євро-2024 – румуни можуть скористатися
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Екстренер збірної Румунії Ойген Неаго поділився думками про матч національної команди своєї країни проти колективу Сергія Реброва та назвав слабке місце синьо-жовтих.

Рівень збірних України та Румунії близький, але наша команда має гравців здатних змінити хід матчу. Так вважає Ойген Неаго.

«Я думаю, що збірна Румунії за своїм рівнем близька до збірної України і тому ми можемо провести з нею дуже гарну гру та можемо розраховувати на добрий результат. Команда буде налаштована на перемогу у понеділок. 

Що стосується нашого суперника, то збірна України має технічних футболістів і в середній лінії, і в нападі, які можуть дестабілізувати будь-яку команду».

Фахівець заявив, що вважає слабким місцем нашої національної збірної центр оборони.

«Однак у грі збірної України є й уразливе місце. Команда Реброва має проблеми з центральними захисниками, я побачив їх ненадійними. Коли вони втрачають м'яч, то у оборони української збірної відразу виникають проблеми», – цитує тренера ProSport.

Свій перший матч на Євро-2024 команда Сергія Реброва проведе в рамках групового етапу чемпіонату Європи у Німеччині саме проти Румунії.

Календар матчів збірної України на Євро-2024 на груповій стадії Євро-2024

  • 17 червня. Румунія – Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина – Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна – Бельгія (19:00)