«Єдиний, хто трохи випадав із гри»: названо головного антигероя збірної України у матчі проти Німеччини

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1231
2 голоси
«Єдиний, хто трохи випадав із гри»: названо головного антигероя збірної України у матчі проти Німеччини
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Головний тренер ЛНЗ Олег Дулуб прокоментував виступ національної збірної України у товариському матчі проти Німеччини. В нього залишилися деякі питання до Михайла Мудрика.

Головний тренер ЛНЗ Олег Дулуб в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» висловився про виступ збірної України у спарингу з Німеччиною (0:0).

В нього залишилися певні зауваження до вінгера Михайла Мудрика.

«Єдиний, хто трохи випадав із гри – це Мудрик. Від нього завжди багато очікуєш, але вчора він не доводив контратаки до останньої передачі. Також він втрачав м'яча на своїй половині поля. Гравці такого калібру не мають права припускатися таких помилок».

Також спеціаліст очікував на більше від хавбека Миколи Шапаренка.

«Шапаренко точно не випадав, просто він зіграв нижче очікуваного, тому що в кінцевих турах УПЛ – це був топовий гравець. Можливо, у матчі проти Німеччини він потрапив під тиск, до якого не звик у матчах чемпіонату України», – сказав Дулуб.

  • Зазначимо, що напередодні Євро-2024 Україна проведе ще дві контрольні гри: з Польщею (7 червня) та Молдовою (11 червня);
  • На самому турнірі підопічні Сергія Реброва розпочнуть свій шлях 17 червня матчем проти Румунії. Також в групі E виступатимуть Словаччина та Бельгія.