«Не відповідаємо історії клубу: Почеттіно виніс вирок Мудрику і Ко після другої поспіль поразки Челсі в АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
268
0 голосів
«Не відповідаємо історії клубу: Почеттіно виніс вирок Мудрику і Ко після другої поспіль поразки Челсі в АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно підбив підсумки чергової поразки своєї команди в 23-му турі англійської Прем'єр-ліги від Вулверхемптона (2:4).

Аргентинський наставник Челсі після поразки синіх в поєдинку 23-го туру АПЛ від Вулверхемптона (2:4) був дуже сердитий. Дісталося на горіхи всім без виключення.

«Гравці повинні взяти на себе певну відповідальність, як і я беру на себе відповідальність. На даний момент ми не відповідаємо історії клубу. 

Ми повинні прийняти це, бути критичними і не здаватися. Ми повинні продовжувати працювати, щоб спробувати змінитися», – наводить слова Почеттіно портал football.london.

▶️ Відео результативної передачі Михайла Мудрика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після поразки від Вулверхемптона Челсі свій очковий доробок не поповнив і втратив одну позицію. Після 23-х турів сині йдуть 11-ми в турнірній таблиці АПЛ.

  • У наступному турі Мудрик і Ко на виїзді зіграють проти Крістал Пелес. Поєдинок заплановано на 12 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.