«Він за це все поплатився»: Де Дзербі розповів, за яких умов Мудрик розкриється в Челсі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
344
0 голосів
«Він за це все поплатився»: Де Дзербі розповів, за яких умов Мудрик розкриється в Челсі
Михайло Мудрик та Роберто Де Дзербі. Фото: Google
Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі, який свого часу працював з Михайлом Мудриком у донецькому Шахтарі, поділився думками щодо проблем українця в лондонському Челсі.

Михайло Мудрик ніяк не може знайти свою гру та запалити в АПЛ у складі Челсі.

Роберто Де Дзербі вважає, що українець є надзвичайно талановитим, але є інші речі, які не дають йому розкритися на повну.

«Він залишив свою країну та приєднався до великого клубу у січні, коли був дуже молодий. Минулого сезону у Челсі була складна кампанія, тож він за це все поплатився.

Мудрик – інтроверт, він потребує особливого ставлення, але це неймовірний талант. Він один з найкращих гравців світу за потенціалом, але багато інших речей теж мають значення. Наприклад, навколишнє середовище», – сказав Де Дзербі у коментарі Cronache Ds Spogliato.

Відзначимо, що італієць та наш співвітчизник разом працювали у Шахтарі у сезоні 2021/22.

  • Мудрик приєднався до Челсі рік тому. Шахтар отримав за нього 70 мільйонів євро. Також український клуб може отримати додатково 30 мільйонів бонусів.
  • У цьому сезоні українець провів за «синіх» 24 матчі в усіх турнірах, забивши чотири голи і віддавши дві результативні передачі.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2031 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.