«Він вже тоді ходив трохи з короною, «зірковенький», татуювання на шиї»: тренер згадав, як зустрівся з Мудриком

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
283
0 голосів
«Він вже тоді ходив трохи з короною, «зірковенький», татуювання на шиї»: тренер згадав, як зустрівся з Мудриком
Михайло Мудрик. Фото: Google
Тренер молодіжної команди одеського Чорноморця U-21 Альберт Ковальов пригадав, як вперше побачив у справі теперішнього вінгера лондонського Челсі та національної збірної України Михайла Мудрика.

Альберт Ковальов розповів, що Михайло Мудрик вирізнявся з-поміж молодих гравців донецького Шахтаря ще з часу, коли грав у команді U-21.

Тренер «моряків» розказав про цікавий випадок, який стався кілька років тому спершу перед, а потім повторився і у грі між молодіжними командами Чорноморця та донецького Шахтаря.

«На базі у Щасливому нам дали поле, провели передігрове тренування увечері. І тут Мудрик заходить із сіткою, там м'ячів п'ятнадцять. Вибрав якусь точку і лупасить із неї штрафні – у ближній кут, верхом та низом. Що найцікавіше, ось саме з тієї точки наступного дня Мудрик забив єдиний гол наприкінці матчу. Наче знав!»

Запам'ятався Ковальову Мудрик не лише своїм голом, а й зовнішністю.

«Він тоді вже ходив трохи з короною, «зірковенький», татуювання на шиї. Були передумови, що людина не заграє. Вже любив себе та фарбував волосся. І спробуй тільки підійди до нього зі сторони», –  розповів Ковальов в інтерв’ю «Українському футболу». 

Нагадаємо, що Мудрик перейшов з донецького Шахтаря до лондонського Челсі в минулому сезоні за 70 + 30 мільйонів євро.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 24 матчі в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.