«У Мудрика був великий шанс»: Почеттіно відреагував на епічний промах вінгера Челсі у грі проти Ліверпуля

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
635
0 голосів
«У Мудрика був великий шанс»: Почеттіно відреагував на епічний промах вінгера Челсі у грі проти Ліверпуля
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно прокоментував результат вчорашнього поєдинку 22 туру АПЛ проти Ліверпуля (1:4), згадавши про Михайла Мудрика.

Вчора, 31 січня, Челсі розгромно поступився Ліверпулю в поєдинку 22 другого туру чемпіонату Англії.

Українець Михайло Мудрик розпочав матч на лаві для запасних, але з’явився на полі у другому таймі, нічим не запам’ятавшись, окрім жахливого промаху.

▶️ Відео епічного промаху Михайла Мудрика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Англійська преса не надто високо оцінила гру вінгера. Також футболіст почув вердикт вболівальників лондонців щодо свого виступу.

Маурісіо Почеттіно після гри згадав про нереалізований нашим співвітчизником момент, натякнувши, що якби українець забив, то зустріч могла завершитися з іншим рахунком.

«У другому таймі за рахунку 2:0 у Мудрика був великий шанс. Якби він забив, можливо, це додало б нам упевненості і ми б грали краще, а також з урахуванням пенальті в грі на Нкунку. Можливо, на той момент ми були б у грі з рахунком 2:2. Але навіть якби ми забили обидва голи і зіграли внічию, я був би розчарований, тому що наша гра була не дуже хорошою», – цитує Почеттіно пресслужба Челсі.

  • 23-річний Мудрик провів у поточному сезоні 24 матчі у всіх турнірах, забив чотири голи і зробив дві результативні передачі.
  • Челсі провів 22 матчі, набрав 31 очко і посідає десяте місце в турнірній таблиці АПЛ.