«Божевільні здібності, але пустий мозок»: реакція фанів Челсі на гру Мудрика проти Ліверпуля та втрачений момент

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
428
0 голосів
«Божевільні здібності, але пустий мозок»: реакція фанів Челсі на гру Мудрика проти Ліверпуля та втрачений момент
Михайло Мудрик. Фото: Google
У поєдинку 22-го туру АПЛ лондонський Челсі на виїзді зазнав розгромної поразки від Ліверпуля (1:4). Український вінгер синіх Михайло Мудрик провів на полі 52 хвилини ігрового часу, результативними діями не відзначився.

За підсумками програного поєдинку проти Ліверпуля в 22-му турі АПЛ (1:4), Михайло Мудрик дістав не лише мінімальні оцінки від Whoscored, а й порцію відмінної критики на свою адресу від уболівальників свого клубу.

Особливо дісталося Мудрику за те, що він «запоров» розкішний момент, пальнувши над перекладиною з кількох метрів.

Сайт Sport-express.ua провів ранковий моніторинг соціальних мереж Челсі, відібравши найцікавіші коментарі.

RonnieRex12: «Кажуть, що м’яч Мудрика помітили в космосі».

CFC_V: «Мудрику потрібна хоча б річна чи дворічна оренда десь в іншому місці, де він буде грати і розвиватися послідовно, він не готовий грати за Челсі сьогодні».

Shannon08_za: «Мудрик має піти в оренду кудись, де він буде починати кожну гру, щоб навчитися використовувати свій мозок. У нього божевільні здібності, але пустий мозок».

CFC_SEANN: «Джексон – кращий вінгер, ніж Мудрик».

Tflourish: «Якщо Челсі очолить тренер з величезним прагненням до перемоги, перше, що він зробить, – позбудеться Мудрика і Мадуеке».

Shuga3: «Я вже змирився, що Мудрик ніколи не буде гарним гравцем».

Dashwurld: «Мудрик просто жахливий».

Stnsm: «Скажіть хтось Мудрику і Стерлінгу, щоб вони вивчили арабську, і їх продали влітку».

▶️ Відео епічного промаху Михайла Мудрика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Але, знайшлися серед фанів Челсі й персональні поціновувачі таланту Мудрика, які впевнені, що не варто робити українця цапом відбувайлом.

JasmineDani5: «Покладати провину на Мудрика дуже неправильно, послідовність – це те, що дає результат, а Мудрик завжди був цапом-відбувайлом, як і Стерлінг, Мадуеке і Ко».

shey_drogo: «Давайте будемо чесні, це ж Не Мудрик винен в поразці Челсі».

Нагадаємо, що на внутрішній арені Челсі після 22-х турів посідає десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі 31 бал. 

  • У наступному турі сині вдома прийматимуть Вулверхемптон. Поєдинок заплановано 4 лютого. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 16:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 24 матчі в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.