Миколенко зіграв у нічийному матчі Евертона з Фулхемом: аналітики оцінили гру українця в АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
505
0 голосів
Миколенко зіграв у нічийному матчі Евертона з Фулхемом: аналітики оцінили гру українця в АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: Google
У поєдинку 22-го туру англійської Прем'єр-ліги Фулхем та Евертон розійшлися безгольовою нічиєю (0:0). Український захисник «ірисок» Віталій Миколенко провів повний матч.

Не так давно, а саме 19 грудня, Евертон та Фулхем грали між собою в 1/4 фіналу Кубка футбольної ліги. Тоді «іриски» в серії пенальті програли «дачникам» (1:2).

Зважаючи на попереднє фіаско, з мотивацією у хлопців Шона Дайча на ще одне побачення з Фулхемом проблем не було ніяких, але, знову виникли проблеми з реалізацією.

За чотири матчі у 2024 році Евертон зумів забити лише два голи. Обидва у Кубку Англії. 

Не покращив Евертон показник забитих і в грі 22-го туру АПЛ проти Фулгема, розійшовшись з «дачниками» безгольовою нічиєю.

Український бек «ірисок» Віталій Миколенко відіграв звітний матч від стартового до фінального свистка. Результативними діями не відзначився, але, найголовніше, що після свого прикрого автоголу у Кубку Англії, нічого не наварив у захисті і зіграв на звично високому рівні.

Аналітики Sofascore виставили Миколенку 7.1 бала. 

Середня оцінка з-поміж гравців Евертона, котрі розпочали матч зі старту 7.18.

Англія. Прем’єр-ліга

22-й тур

Фулхем – Евертон 0:0 (0:0)

  • Після нічиєї в Лондоні Евертон має в активі 18 очок та посідає 18-ту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • Справи Фулхема кращі: 25 очок та 12 позиція.
  • У наступному турі підопічні Шона Дайча вдома прийматимуть Тоттенхем. Матч заплановано на 3 лютого. Початок гри о 14:30.
  • Фулхем у 23-му турі на виїзді зіграє проти Бернлі. Поєдинок відбудеться 3 лютого. Стартовий свисток прозвучить о 17:00.
  • Віталій Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 23 поєдинки в усіх офіційних турнірах: два голи, один автогол.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в 28 мільйонів євро.