Іспанські ЗМІ повідомили про можливий відхід Артети з Арсеналу до Барси: в Англії це заперечують

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
234
0 голосів
Іспанські ЗМІ повідомили про можливий відхід Артети з Арсеналу до Барси: в Англії це заперечують
Мікель Артета та Олександр Зінченко, фото: Google
Головний тренер лондонського Арсенала, за який грає український захисник Олександр Зінченко, Мікель Артета може покинути клуб після завершення поточного сезону.

Артета може залишити Арсенал наприкінці сезону.

За інформацією іспанського видання Sport es, тренер «канонірів» кілька днів тому повідомив своєму оточенню, що хоче покинути клуб влітку.  Хороші відносини, які він підтримує з власниками лондонського клубу, дозволять йому домовитися про розірвання контракту після закінчення сезону.

Повідомляється, що цим хоче скористатися Барселона. Президент клубу Жоан Лапорта високо оцінює здібності Артети та готовий його запросити в команду.

Тренер Барси Хаві повідомив про те, що залишить клуб після завершення сезону. Раніше головний тренер Жирони Мічел висловився про те, чи може він очолити Барселону наступного літа.

З іншого боку Sky Sports повідомляє, що насправді Артета не хоче залишати Арсенал та навіть може продовжити контракт до 2027 року.

  • У нинішньому сезоні Зінченко зіграв за лондонців 25 поєдинків: відзначився одним голом і одним асистом.
  • Арсенал із 43 очками посідає третє місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. У наступному турі АПЛ підопічні Артети гратимуть проти Ноттінгем Форест (30.01).