Челсі зіграв з Астон Віллою в 1/16 фіналу Кубку Англії: Мудрик вийшов на заміну на 77-й хвилині

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
778
0 голосів
Челсі зіграв з Астон Віллою в 1/16 фіналу Кубку Англії: Мудрик вийшов на заміну на 77-й хвилині
Челсі – Астон Вілла. Фото: Челсі.
Сьогодні, 26 січня, лондонський Челсі, кольори якого захищає український вінгер Михайло Мудрик, в рамках четвертого кола Кубку Англії зустрівся з Астон Віллою з Бірмінгема.

Сьогоднішній вечір на Туманному Альбіоні пройшов під знаком кубкових поєдинків. Свої матчі 1/16 фіналу Кубку Англії зіграли ще вісім клубів. Українських вболівальників найбільше цікавила гра за участі Челсі.

Гравець збірної України Михайло Мудрик розпочав гру з лави запасних і з'явився на полі лише на 77-й хвилині, замінивши Чуквунонсо Мадуеке.

До того часу суперники не спромоглися забити жодного м'яча. Астон Вілла встигла відзначитися до перерви, але взяття воріт було скасовано після перегляду повтору через гру рукою.

Мудрик за відведений йому час нічим не запам'ятався. Щоправда, і його партнери були не дуже активні. Як підсумок – нульова нічия.

Тепер на команди очікує перегравання, яке відбудеться на полі Астон Вілли. Дата проведення матчу буде визначена пізніше.

Кубок Англії. 1/16 фіналу

Челсі – Астон Вілла – 0:0

26 січня. Лондон. Stamford Bridge.

Зазначимо, що вчора Ілля Забарний допоміг Борнмуту кваліфікуватися у наступний раунд Кубку Англії, зігравши 90 хвилин проти Свонсі (5:0). Зокрема, українець взяв участь у гольовій комбінації.

Завтра свій кубковий матч проведе Віталій Миколенко. Його Евертон зустрінеться з Лутоном.