Мудрик розлютив зірку Челсі: що у поведінці українця не сподобалося найдорожчому підписанню лондонців

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
265
0 голосів
Мудрик розлютив зірку Челсі: що у поведінці українця не сподобалося найдорожчому підписанню лондонців
Михайло Мудрик. Фото: Google
Півзахисник лондонського Челсі Енцо Фернандес розлютився на українського одноклубника Михайла Мудрика. Аргентинцю не сподобалися дії вінгера у грі Кубка англійської ліги.

У вівторок, 23 січня, на «Стемфорд Брідж» пройшов другий матч півфіналу Кубка ліги Англії, в якому Челсі зустрічався з Мідлсбро. Поєдинок завершився перемогою господарів поля з рахунком 6:1.

Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі, але провів на полі лише перший тайм. За цей час українець встиг розлютити Енцо Фернандеса.

За інформацією The Chelsea Chronicle, між нашим співвітчизником та аргентинцем сталося непорозуміння. Українець кілька разів не забігав за спину захисникам на своєму фланзі, коли лондонці атакували. Енцо чітко дав зрозуміти, що хоче більшого від свого партнера по команді.

Нагадаємо, що за аргентинця сині заплатили Бенфіці 121 мільйон євро.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 22 матчі в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
  • У фіналі турніру лондонці зійдуться із тріумфатором пари Фулхем – Ліверпуль. У першій домашній грі команда Юргена Клоппа перемогла із рахунком 2:1. Матч-відповідь запланований на 24 січня.
  • Челсі свою найближчу зустріч проведе 26 січня. Сині вдома у рамках 1/16 фіналу Кубка Англії зустрінуться з Астон Віллою.