Англійські ЗМІ пояснили ранню заміну Мудрика: журналісти зійшлися в оцінці останнього виступу вінгера Челсі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
267
0 голосів
Англійські ЗМІ пояснили ранню заміну Мудрика: журналісти зійшлися в оцінці останнього виступу вінгера Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
В Англії оцінили виступ 23-річного українського вінгера Михайла Мудрика у домашньому матчі-відповіді проти Мідлсбро (6:1) у рамках 1/2 фіналу Кубка ліги.

Англійська преса прокоментувала виступ вінгера Михайла Мудрика у матчі-відповіді із Мідлсбро (6:1) в 1/2 фіналу Кубка ліги. Від жодного з видань українець не отримав оцінки вище за 5/10.

Goal – 5/10

«Отримав попередження за суперечки з арбітром. Майже не впливав на гру, що дивно з огляду на домінування синіх. Замінений у перерві».

The Standard – 4/10

«Не був помітним та корисним у першому таймі та провів його невдало. Запам’ятався лише «гірчичником» за незгоду з рефері. Був замінений на другі 45 хвилин».

Football.London – 5/10

«Вдалі дії Мудрика допомогли Челсі створити перший напівмомент у грі. Маурісіо Почеттіно іноді залишався незадоволеним його розташуванням та замінив у перерві».

90 min – 4/10

«Абсолютно неефективний у першому таймі. Не зміг використати свій темп і розчарував Почеттіно своїми рішеннями. Був замінений у перерві».

  • Зазначимо, що Мудрик в цьому сезоні відзначився чотирма голами та одним асистом у 22 матчах;
  • У фіналі турніру лондонці зійдуться із тріумфатором пари Фулхем – Ліверпуль. У першій домашній грі команда Юргена Клоппа перемогла із рахунком 2:1. Матч-відповідь запланований на 24 січня;
  • Челсі свою найближчу зустріч проведе 26 січня. Сині вдома у рамках 1/16 фіналу Кубка Англії зустрінуться з Астон Віллою.