Почеттіно поставив крапку в питанні Мудрика: головний тренер Челсі назвав причину ранньої заміни Михайла

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3662
0 голосів
Почеттіно поставив крапку в питанні Мудрика: головний тренер Челсі назвав причину ранньої заміни Михайла
Михайло Мудрик та Маурісіо Почеттіно. Фото: Getty Images
Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно після домашнього матчу-відповіді проти Мідлсбро (6:1) в рамках 1/2 фіналу Кубка ліги, пояснив рішення замінити після перерви українського 23-річного вінгера Михайла Мудрика.

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно розповів, чому вирішив одразу по перерві матчу-відповіді із Мідлсбро (6:1) в 1/2 фіналу Кубка ліги замінити свого вінгера Михайла Мудрика.

За словами спеціаліста, на це плинув «гірчичник» українця, який той отримав на 12-й хвилині зустрічі.

«Якщо ви подивитеся гру, він отримав жовту картку. Він отримав жовту картку, а потім наприкінці першого тайму сталася надто ризикована дія з його боку, яка мало не торкнулася суперника і не призвела до другого гірчичника. Ми не хотіли з ним ризикувати».

Почеттіно зізнався, що не хотів доводити ситуацію до вилучення з поля свого підопічного.

«Виводити його на поле було непотрібним ризиком. Саме тому ми змінили ситуацію, – наводить слова Почеттіно Football.London.

  • Зазначимо, що у фіналі турніру сині зійдуться із переможцем пари Фулхем – Ліверпуль. У першій домашній грі підопічні Юргена Клоппа здобули перемогу із рахунком 2:1. Матч-відповідь запланований на 24 січня;
  • Челсі свою найближчу зустріч проведе 26 січня. Команда вдома у рамках 1/16 фіналу Кубка Англії протистоятиме Астон Віллі;
  • Мудрик у цій кампанії відзначився чотирма голами та одним асистом у 22 матчах.