«Мудрик здатен стати лідером Челсі»: відомий коментатор зробив прогноз на кар’єру українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
253
0 голосів
 «Мудрик здатен стати лідером Челсі»: відомий коментатор зробив прогноз на кар’єру українця
Михайло Мудрик. Фото: Google
Футбольний коментатор Вадим Скічко вважає, що Михайло Мудрик ще буде запалювати в Челсі і не варто хейтити молодого вінгера після одного не надто вдалого року проведеного в АПЛ.

Дайте йому час. Вадим Скічко думає, що Михайло Мудрик попри майже постійний хейт від вболівальників Челсі та часту критику від англійських журналістів, все одно має всі шанси стати провідним гравцем синіх.

«Звісно, йому не вдалося стартувати у Челсі так впевнено, як це зробив свого часу Шевченко, але й Мудрик переходив до табору лондонців не у статусі суперзірки.

Як на мене, Михайло має усі передумови для подальшого розвитку в Челсі. Йому 23, а середній вік гравців Челсі цього сезону складає 25. Це наймолодша команда в АПЛ і він здатен стати її лідером», – сказав Скічко в інтерв'ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що на внутрішній арені Челсі має в активі 31-е очко після 21-го туру та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 

  • Відставання від зони єврокубків (п'яте місце) складає дев'ять пунктів.
  • У наступному турі Челсі вдома прийматиме Астон Віллу. Поєдинок заплановано на 26 січня. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 21:45 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 21 матч в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.