«Мудрик не досяг свого піку»: журналіст назвав головний компонент, якого не вистачає вінгеру Челсі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
266
0 голосів
«Мудрик не досяг свого піку»: журналіст назвав головний компонент, якого не вистачає вінгеру Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Головний редактор офіційного сайту київського Динамо Кирило Крижановський поділився думкою про виступ вінгера національної команди України Михайла Мудрика у складі лондонського Челсі.

Рівно рік тому, 21 січня 2023 року, Михайло Мудрик дебютував у складі Челсі у поєдинку проти Ліверпуля (0:0), відігравши 35 хвилин.

Кирило Крижановський вважає, що українець талановитий футболіст та ще може прогресувати, але півзахисникові не вистачає тактичних знань.

«Чи досяг Михайло свого піку? Звісно, що не досяг. Мудрик – гравець обдарований, але йому не вистачає багатьох компонентів, насамперед – тактичного розуміння процесів на полі. Це відіграє величезну негативну роль у тому, що відбувається. 

Якщо гравець зможе додати ментально та в тактичному плані, він буде демонструвати більш стабільний та якісний футбол», – сказав Крижановський в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу».

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 21 матч в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • За рік у складі лондонів українець відіграв 38 матчів, забив чотири м’ячі та віддав чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює вінгера рівно в 40 мільйонів євро.
  • Челсі має в активі 31 бал після 21-го туру АПЛ та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Англії. 
  • У наступному турі сині вдома прийматимуть Астон Віллу. Гру заплановано на 26 січня. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 21:45 за київським часом.