Проблеми Миколенка і Ко тривають: Евертон знову можуть покарати зняттям очок – що трапилося

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
430
0 голосів
Проблеми Миколенка і Ко тривають: Евертон знову можуть покарати зняттям очок – що трапилося
Віталій Миколенко. Фото: Google
Ліверпульський Евертон звинувачують у порушенні правила АПЛ, згідно з яким команди можуть витратити максимум 35 мільйонів фунтів за сезон. «Ірисок» знову можуть позбавити очок.

Англійські Евертон та Ноттінгем Форест звинувачують у порушенні одного з основних правил англійської Прем'єр-ліги у площині фінансового фейр-плей.

За інформацією британського порталу The Athletic, сьогодні, 15 січня, відбудеться засідання, де розглядатиметься справа обох команд.

«Ірисок» та «лісників» звинувачують у порушенні правила, згідно з яким команди можуть витратити максимум 35 мільйонів фунтів стерлінгів за сезон протягом трирічного звітного циклу, тобто не більше 105 мільйонів.

У разі доведення провини Евертон та Ноттінгем Форрест можуть бути оштрафовані або позбавлені очок. 

Нагадаємо, що на початку сезону Евертон вже був покараний керівництвом АПЛ за порушення фінансового фейр-плей зняттям з клубу десяти очок.

  • Після 21-го туру Евертон має в активі 17 очок та посідає 17-те місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному матчі команда Шона Дайча на виїзді зіграє проти Фулхема. Поєдинок заплановано на 30 січня. Початок гри о 21:45 за київським часом.
  • На тижні, 17 січня, «іриски» також зіграють поєдинок 1/32 фіналу Кубка Англії проти Крістал Пелес. Матч на «Гудісон Парк» розпочнеться о 21:45.
  • Віталій Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 20 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в 28 мільйонів євро.